in ,

Варненец е загиналият в тежката катастрофа на пътя Шумен-Карнобат

Снимка: Facebook/"Виждам те КАТ-ШУМЕН"/Hasan Y.

Катастрофата стана в петък край шуменското село Дибич. На място е починал шофьорът на лекия автомобил, а съпругата му е настанена в болница

67-годишен мъж от Варна е загинал при инцидент на пътя в петък. Сигнал за катастрофа между разклоните за село Дибич и Радко Димитриево е получен малко след 14 часа.

Тежка катастрофа на пътя Шумен-Карнобат взе жертва

Съобщено било, че са се ударили лек автомобил Мерцедес и тежкотоварен автомобил. На място веднага са насочени екипи на полиция, Спешна помощ и пожарна.

На място било установено, че водач на лек автомобил Мерцедес с варненска регистрация навлязъл в насрещната лента за движение и се ударил челно в идващия срещу него тежкотоварен автомобил Мерцедес с полуремарке. Водачът на лекия автомобил е починал на място. Екип на РСПБЗН-Шумен е оказал съдействие за изваждането му.

65-годишната му съпруга е откарана в МБАЛ-Шумен, където след преглед е установена фрактура на 3 ребра вдясно. Образувано е досъдебно производство.

Публикувано от Мариела Анастасова

Писането е моята страст. Обичам както да пиша, така и да чета, и да се осведомявам за случващото се около нас. Стремя се към обогатяване на професионалния ми опит и развитие.