in

Набират средства за спешна сърдечна операция на състезател по подводен риболов от Добрич

Снимка: Facebook/Морски Клуб Портус Кариа / Marine Club Portus Caria

Петър Петров се нуждае от спешна сърдечна операция, която трябва да се извърши следващата седмица. Необходимата сума за операцията е 3400 лева, като до момента е събрана близо половината

„Нашият верен и уважаван приятел, колега, изключителен състезател по подводен риболов и член на СНЦ „Морски клуб Протус Кариа“ Петър Петров от Добрич се нуждае от нашите солидарност, съдействие и помощ. Той се намира в болница „Св. Марина“, гр. Варна с белодробна недостатъчност в следствие на възпалена клапа на сърцето. Състоянието му налага спешна сърдечна операция за смяна на клапата“, написаха във Фейсбук страницата си от СНЦ „Морски клуб Протус Кариа“.

Интервенцията е насрочена за понеделник/вторник (14-15.03.2022 г.) следващата седмица в зависимост от неговото състояние. За тази операция ще са необходими 3400 лв. – 2500 лв. за самата операция и 900 лв. за избор на операционен екип.

„Дългият период на възстановяване и невъзможността да упражнява своята професия месеци наред със сигурност ще влошат финансовите затруднения на семейството на Петър. Неговата спътница в живота и прекрасната му дъщеричка със сигурност преминават през труден период също“, пишат още от клуба.

До този момент членовете на клуба са събрали близо половината средства за операцията.

Всеки, който може и желае да помогне, може да го направи на следната банковата сметка:

Титуляр: ПЕТЪР КИРИЛОВ ПЕТРОВ
Банка: Уникредит Булбанк АД
IBAN: BG66UNCR70001519705739

Публикувано от Мариела Анастасова

Писането е моята страст. Обичам както да пиша, така и да чета, и да се осведомявам за случващото се около нас. Стремя се към обогатяване на професионалния ми опит и развитие.