in

Спешно търсят кръводарители за момчето, ударено от волтова дъга в Бургас

Кадър: vbox7

14-годишния Християн Максимов е настанен във ВМА Варна. Нужни са кръводарители за детето, като кръвната група няма значение

Търсят кръводарители за момчето, което бе ударено от волтова дъга на ЖП Гара Бургас. Кръвната група няма значение. Телефонът на родителите на момчето е 089 675 3327. Името на детето е Християн Максимов. Той е настанен във ВМА Варна. Кръв може да се дарява и в Бургас.

Припомняме, че Християн бе ударен от волтова дъга на 9-ти март около 19:40 ч. на бургаската ЖП гара. Той се е качил на една от цистерните, които са част от влакова композиция, престояваща на коловоза.

Младежът първоначално е откаран към бургаския спешен център, а от там към клиниката по изгаряния във Военноморска болница – Варна. 14-годишното момче се разхождало по коловозите на ЖП гарата заедно с 15-годишната си приятелка, като минавайки покрай влакова композиция с цистерни, гарирана на осми коловоз, бургазлията решил да се качи върху една от цистерните.

Публикувано от Мариела Анастасова

Писането е моята страст. Обичам както да пиша, така и да чета, и да се осведомявам за случващото се около нас. Стремя се към обогатяване на професионалния ми опит и развитие.