in

Бивш полицай, издирван с червена бюлетина от Интерпол, е разстреляният мъж в София

Колаж: "Нова Варна"

Излязоха подробности на показното убийство в София. Бивш полицай е разстреляният мъж до столичен мол

Става въпрос за бившия полицай Любомир Иванов, съобщават Телеграф. Мъжът е бил издирван за участие в организирана престъпна група за нелегални цигари. Има няколко изстрела, включително и в главата.

Разстреляха мъж тази сутрин в София

Иванов е бивш началник на Криминална полиция във 2 РПУ в София. През годините е уволняван и възстановяван няколко пъти. За последно Интерпол го обяви за издирване с червена бюлетина. Гравитирал е около емблематичните Къро и Анди.

От МВР разпространиха официално следната информация:

Тази сутрин около 9:30 часа в полицията е получен сигнал за прострелян мъж в двора на жилищна кооперация в ж.к. „Лозенец“. Към адреса незабавно са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ.

Пострадалият е починал по време на транспортирането му към болнично заведение. Предприети са незабавни оперативно-издирвателни действия за установяване и задържане на извършителя на деянието.

По публикацията работи: Мариела Анастасова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/