Категории: Варна

Предстои традиционен концерт в Дома на културата на слепите

Реклама

Предстои традиционният концерт в Дома на културата на слепите – „Гласовете Ви чувам“. В концерта ще участват предимно таланти сред хората със специални потребности

Вълнуващ, завладяващ и интригуващ, поредният концерт „Гласовете Ви чувам“, в който по традиция ще участват предимно таланти сред хората със специални потребности, ще докаже максимата, че пред изкуството всички са равни!

На 19 април, вторник, в 17.00 часа, Домът на културата на слепите във Варна отново ще се окаже тесен, за да побере всички приятели, официални гости и съмишленици на седмото поредно издание на концертния опус „Гласовете Ви чувам“.

Основни организатори на пролетния сценичен ивент ще са председателят на фондация Съпричастие (бел. авт. за хора с трайно увредено зрение) Слави Аврамов, неговият творчески тийм и екипът на модна-шоу агенция Идея Прима.

Модератор и водещ на събитието ще е Димитър Увалиев, чийто глас отново ще е в унисон с емоционалния заряд на спектакъла.

Сред официалните гости на пърформънса ще личат имената на знакови лица от Община Варна и политическия елит на Морската ни столица, както и доста известни имена от варненския бизнес.

Снимка: Геновева и Георги Зашеви

Със страхотен апломб на сцената на Дома на културата на слепите отново се канят да изпъкнат артизпълнителите от „Съпричастие“: оркестър „Спектър“ и вокалните дамски и мъжки формации „Светлина“ и „Мечта“, фолклорният оркестър „Спектър“, както и танцовите състави на Съюза на глухите и Ръка за ръка .

Поредна искра на вдъхновението с присъствието се очаква да запали и популярният победител във формата „България търси талант“ – Пацо – М.С.Flame, който и без инвалидна количка доказва, че гравитацията на човешкия дух няма граници.

Успешно в менталния концертен формат „Гласовете Ви чувам“ ще се включи и  харизматичната малка певица Ана-Симона и моделите на „Идея Прима“.

Финалът ще приключи с една от новите песни емблеми на концерта – песента, изпълнена от солистката от „Съпричастие“ – Елена Николаева, чийто рефрен със сигурност ще запеят всички присъстващи в залата.

Минути преди финала и преди вечерта да се превъплати в своята по-умерена част, всички отново ще се сетят за лайт-мотива на този концерт, чийто автор е Слави Аврамов, шеф на „Съпричастие“ – Варна: „Пред изкуството всички са равни“!

Достойна поанта, която те кара да не вървиш с гръб към бъдещето.

Снимка: Геновева и Георги Зашеви
Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Вход свободен и богата програма във Военноморския музей във Варна в Нощта на музеите (ПРОГРАМА)

От Военноморския музей във Варна съобщават за медия "Нова Варна, че ще работят с вход…

преди 3 минути

За фаталната катастрофа в Пловдив: Скоростта на джипа е била поне 150 км/ч

Инженерите от общинското предприятие "Организация и контрол на транспорта" изчисляват, че джипът, който буквално беше…

преди 9 минути

Предупредиха за опасност в планините

От Планинската спасителна служба предупреждават, че условията за туризъм в планините не са добри. Във…

преди 27 минути

Вече окончателно: Ето с колко ще се увеличат пенсиите от юли

Официално стана ясно, че индексацията на пенсиите от 1 юли ще бъде в размер на…

преди 39 минути

В Шумен изведоха 17-годишен от дискотека заради скандал с празнуващи абитуриенти

От шуменската полиция съобщават за медия "Нова Варна", че спокойно и без нарушения на обществения…

преди 46 минути

Разтърсваща статистика: Ето колко хора в България получават инсулт всеки месец

На 14 май тази година отбелязваме Европейския ден за информираност за инсулта, съобщават от Министерството…

преди 55 минути