in

Служители на НСО от кортежа на президента пострадаха в катастрофа

Кадър: Facebook/Новините на NOVA

По думите на Румен Радев камион е влязъл в насрещното, при което автомобилът със служителите е катастрофирал в него. Откарани са в болница

Двама служители на Националната служба за охрана (НСО) са с травми след удар между автомобила, в който пътували, и камион, предаде Нова телевизия.

Инцидентът е станал на Околовръстния път на Пловдив тази сутрин. Автомобилът се е движел пред този, в който пътувал президентът Румен Радев, съобщи самият държавен глава. По негова информация единият от ранените е лекарят му.

„Веднага го взехме в моята кола и го откарахме в болница. Пострада още едно момче, което е с травма на главата“, каза още Радев.

По информация на НСО камионът е навлязъл в насрещното платно.

Президентът Радев също потвърди. „Изскочи камион отсреща. Предприе изпреварване. И автомобилът просто катастрофира в него“, посочи той.

На мястото на произшествието има екипи на „Пътна полиция“. Няма други пострадали. Нанесени са щети на служебния автомобил на НСО.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/