in

Путин: НАТО не пожела да ни чуе (ВИДЕО)

Кадър: Youtube/ Москва FM

Това заяви президентът на Русия в на своя реч по време на парада в Москва. По негови думи Русия е дала „изпреварващ отпор на агресията“

„Русия даде изпреварващ отпор на агресията и това беше единственото правилно решение“, заяви руският президент Владимир Путин в речта си по време на парада в чест на 77-годишнината от края на Втората световна война, предаде БГНЕС.

„Русия няма никога да се откаже от уважението към всички народи и култури, но Западът реши да отмени това. Западът зачеркна мъжеството и смелостта на онези, които извоюваха победата над фашизма“, каза руският президент.

„НАТО не пожела да ни чуе. Тя имаше съвършено други планове и се подготвяше да нападне Крим. НАТО започна да присвоява прилежащите към нас територии, близо до нашите граници. Всичко говореше за това, че сблъсъкът с неонацистите ще бъде неизбежен“, заяви още Путин.

Москва FM

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/