in

Певицата Ариа след престрелката в София: Не спекулирайте с името ми

Снимка: Instagram/aria_official__

Както ви съобщихме по-рано, истински екшън се разигра на Околовръстното шосе в София късно в понеделник, като след престрелката има двама ранени. По случая беше задържан футболистът Георги Йомов, чиито брат и баща са участвали в престрелката.

Задържаха футболиста от ЦСКА Георги Йомов(ВИДЕО)

Припомняме, че късно на бензиностанция двама мъже бяха простреляни, като единият е с опасност за живота. Стрелците се оказаха братът и бащата на футболиста от ЦСКА, които към момента се издирват.

И докато Йомов първоначално излезе с изявление, че няма общо, то тази сутрин пред полицията той е разкрил, че извършителите на стрелбата след спор с други хора, са неговите роднини. След това футболният играч бе арестуван за 24 ч.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ARIA Official Instagram (@aria_official__)

От своя страна фолкпевицата и приятелка на Йомов – Мария Цветкова, известна в поп фолк средите като Ариа, написа в Instagram:

„Във връзка с инцидента от снощи се включвам да заявя, че нямам нищо общо и не съм присъствала на случилото се…много моля да не се спекулира с името ми!“

Снимка: Instagram

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.