in

Робърт де Ниро пристига в Гърция другата седмица

Снимка: Facebook/Robert De Niro.

Робърт де Ниро пристига в Солун другата седмица за снимките на „Tin Soldier“, като снимките ще продължат до 30 юли. Предвидени са сцени с контролирани взривове

Холивудският актьор, режисьор и продуцент Робърт де Ниро ще снима филм в Гърция, съобщава електронното издание на гръцкия вестник „Катимерини“, цитирано от DarikNews.

Актьорът пристига в Солун другата седмица за снимките на „Tin Soldier“. Снимачният процес ще продължи до 30 юли.

Сцени от „Tin Soldier“ ще бъдат заснети освен в Солун и в град Драма, където освен Робърт де Ниро ще бъде и друга холивудска звезда – Джейми Фокс.

Предвидени са сцени с контролирани взривове, за които от местната администрация на град Драма вече се прави нужната подготовка.

„От продукцията вече са направени резервации в два хотела в града. Щастливи сме, че Драма навлиза в картата на филмовата индустрия“, каза заместник-кметът на Драма Григорис Папаемануел.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/