in

Откриха офис на евродепутат в район „Аспарухово“ във Варна (СНИМКИ)

Снимка: СДС Варна

Откриха офис на евродепутата доц. д-р Александър Йорданов в район „Аспарухово“ във Варна. Той е евродепутат от коалицията ГЕРБ-СДС и представител на Европейската народна партия

Откриха офис на евродепутата от коалицията ГЕРБ-СДС и представител на Европейската народна партия доц.д-р Александър Йорданов в район „Аспарухово“.

В присъствието на заместник-председателя на СДС д-р Янко Станев, главния секретар на партията Илия Лазаров, Валентин Станев, член на НИС на СДС, областния лидер на сините Коста Владимиров, кметът на район „Аспарухово“ Ивайло Маринов и председателят на районната структура на ГЕРБ-Аспарухово Мартин Андонов, гости и съмишленици, евродепутатът разказа за топлите спомени, които има от родното си място.

„Всеки е добре дошъл да сподели въпросите си в този офис, а той ще бъде мост между гласът на гражданите на Варна и Европарламента в Брюксел“, заяви евродепутатът пред гостите на откриването.

Адресът на офиса е Варна, район „Аспарухово“, ул. „Св.св. Кирил и Методий“ № 21.

Снимка: СДС Варна

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.