in

Дениз от „Ергенът“: В търсене на принца на бял кон съм (ВИДЕО)

Кадър: Youtube/Шоуто на Николаос Цитиридис

Дениз Хайрула обясни какви качества трябва да притежава мъжа до нея, както и дали е имала чувства към Виктор Стоянов по време на снимките на предаването. Тя заяви, че не съжалява за нищо

Финалистката от „Ергенът“ Дениз Хайрула гостува в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ по bTV, за да сподели имала ли е чувства към Виктор Стоянов и какво не й е достигнало, за да грабне победата.

„Не съжалявам. Аз съм на мнение, че каквото е трябвало да се случи, се е случило и винаги е било за мое добро“. Така Дениз коментира представянето си в шоуто.

„Много съм горда, че стигнах до финала, без да се целуна с Виктор. Не мога да си представя да ме целуне сега мен и след малко да извика в градинката някоя друга и да я целува нея. И после пак да се върне при мен, после при трета. Няма как да стане“, допълни тя.

„Честно казано, не бях влюбена в него в началото. Но към края, когато започна на ме кани на романтични срещи, имаше нещо“, признава Дениз.

Тя сподели, че към момента не е във връзка и допълни следното: „В търсене на принца на бял кон съм“.

„Ще бъде висок, интелигентен и забавен“, описа тя перфектния кандидат за сърцето й.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.