in

Във Варна задържаха няколко души с наркотици: Сред тях и непълнолетна

Снимка: "Нова Варна"

Тримата задържани са били с полицейска мярка за срок до 24 часа в ареста. В тях са намерени метамфетамин и марихуана. В Провадия пък е задържан 21-годишен шофьор, тъй като е хванат да управлява автомобила си с наркотици в кръвта

Непълнолетна варненка, 24-годишен неин съгражданин и жител на Белослав на 27 години през изминалите два дни са задържани след извършена им проверка. Това съобщиха от ОДМВР-Варна.

Те са били с полицейска мярка за срок до 24 часа в ареста, след като в тях са намерени: метамфетамин и марихуана, видно от направената експертна справка. Срещу задържаните са образувани досъдебни производства.

По същото време униформените на РУ Провадия установили матамфетамин в кръвта на 21-годишен варненец на тамошния град. Водачът на лек автомобил е тестван с наркотест и е задържан за срок до 24 часа. По случая е започнато бързо производство.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.