in

Четирима младежи на възраст между 14 и 19 години са отведени в ареста

Снимка: "Нова Варна"

Срещу четирима младежи на възраст между 14 и 19 години е образувано досъдебно производство. момчетата извършили кражба на 18 бр. часовници от известна марка чрез изкъртване па винтове, които са закрепени към стъклени витрини, от щанд намиращ се в един от търговските центрове в областния град

Срещу четирима младежи на възраст между 14 и 19 години е образувано досъдебно производство. Вчера, след проведени бързи оперативни мероприятия, те били задържани и отведени в ареста за срок до денонощие, от служители на Трето РУ. В началото на седмицата момчетата извършили кражба на 18 бр. часовници от известна марка чрез изкъртване па винтове, които са закрепени към стъклени витрини, от щанд намиращ се в един от търговските центрове в областния град, предаде пресцентъра на ОДМВР Варна.

Още две кражби са разкрили във вчерашния ден служителите на РУ Аксаково. При едната са задържани жителки на Игнатиево па 15 и 31 години, които откраднали хранителни стоки от магазин в града, в който живеят. 11ри втората, отново жители на Игнатиево – 20 и 29-годишни мъже, известни на служителите на реда са влезни в частен дом и са отмъкнали мобилен телефон и конзола за видео игри. И четиримата са в ареста с полицейска мярка за срок до 24 часа. По случаите са образувани заявителски материали.

Публикувано от Станислава Гавазова

Завършила съм бакалавър „Журналистика“ в Нов български университет, а в момента специализирам магистратура „Графичен дизайн за дигитални и печатни медии“. Имам интерес и съм мотивирана по отношение на работата в медии. За мен е необходимост да се развивам и обогатявам знанията и уменията си.