in ,

Радостна новина: Събраха 250 000 лв. за детска линейка за Варна

Снимка: Facebook/Аз Вярвам и Помагам

„Събрахме парите от 250 000 лв. за детска линейка за Варна, в помощ на хиляди деца! Това се казва ОБЕДИНЕНИЕ!“, пишат организаторите на кампанията за събирането на средствата

Варненци събират капачки и стотинки за детска линейка (ВИДЕО) 

Припомняме, че във Варна се проведоха редица събития за постигането на тази цел, от благотворителната кампания „Аз Вярвам и Помагам“.

„До края на 2022 г. сме предвидили редица събития и интересни инициативи в помощ на събирането на нужните средства за закупуването на специализирана детска линейка“, споделиха организаторите преди месеци.

Наскоро се състоя мащабното събитие за събиране на капачки на благотворителната кампания „Аз Вярвам и Помагам“.

По време на събитието имаше благотворителен дарителски базар, на който се предлагаха рекламни материали (чаши, тениски, магнити, ключодържатели, ароматизатори и други) с логото на кампанията в помощ за събирането на повече средства; На площада пред Катедралата имаше и дарителски кутии, където всеки, който желае можеше да дари и хартиени банкноти в помощ на инициативата за закупуването на детската линейка.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.