in

ГЕРБ Варна: Областният управител Благомир Коцев е литмус за наглост и двоен стандарт

Кадър: "Нова Варна"

(Литмус по Кирил Петков) По-рано днес Благомир Коцев публикува своя позиция във Фейсбук, в която бе подхваната темата за крайбрежната алея във Варна. От ГЕРБ-Варна излязоха със своя позиция по въпроса

„На 10 юли с общи усилия успяхме да върнем крайбрежната алея на варненци. Още в първия работен ден след затварянето й за движение на моторни превозни средства обаче във Варненския административен съд е входирана жалба срещу заповедта ми от концесионер на един от плажовете. Мотивите в жалбата странно съвпадат с тези, изложени от народните представители на партия ГЕРБ през неделния ден. Дори и физическият вносител на тази жалба да не е самият адв. Балачев (народен представител от ГЕРБ), то от пръв поглед се забелязва синхронът в позициите“, написа в своята публикация Благомир Коцев.

Публикуваме цялата позиция, изпратена от Пресцентъра на ПП ГЕРБ – Варна, без редакторска намеса:

„Областният управител на Варна Благомир Коцев е литмус (по Кирил Петков) за лицемерие, наглост и дебелоочие! Това става ясно от позицията му във Фейсбук, чрез която той уплашено търси виновници за провала на ПР-акцията си по затварянето на Крайбрежната алея в неделя. Да, тя е на варненци, но на варненци е и Морската градина, за която депутатите от ГЕРБ/СДС настояват да бъдат въведени същите мерки – забрана на движението на автомобили. Все пак и алеите в парка са държавна собственост, нали?

Гражданите не са с къса памет, г-н Коцев! Всички помним как лично атакувахте заповедите на кмета за забрана на колите в Морската градина, за да защитите фамилната си кръчма!

И тогава общественият интерес и безопасността на гражданите в парка беше последното нещо, което Ви интересуваше! Затова сега шумната Ви и спешна ПР акция и разходки край морето преди окончателно правителството на „Продължаваме Промяната“ да отиде в небитието, са жалки!

Наясно сме, че жалбите на хората срещу неграмотната Ви заповед Ви изнервят, а въпросите, които Ви задаваме, включително и по Закона за достъп до информация, Ви огорчават и плашат.

Искаме да Ви успокоим – така ще бъде и занапред, защото варненци имат право да знаят истината!“

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.