Категории: Спонсорирани

Силвио Митев от Купи в България с прекрасна инициатива за всички приятели на компанията

Реклама

Представяме Ви една изключително позитивна новина. Нашият представител в лицето на Силвио Митев е решил да зарадва всички негови настоящи и бъдещи клиенти с възможност за  участие в томбола за почивка за двама до топла дестинация в Чужбина.

Кой е Силвио Митев?

Силвио е един от най-успешните консултанти на недвижими имоти в гр. Варна и по-специално в компания за недвижими имоти „Купи в България“.  Той е в сферата на недвижимите имоти повече от 7 години и е реализирал над 550 успешни сделки. По негов адрес можем да чуем само суперлативи и чудесни отзиви от неговите клиенти и колеги.

Какво споделя накратко той за себе си и за начина си на работа?

Мога да Ви изброявам с часове за многобройните сделки, с индивидуални разрешени казуси от моя страна,  благодарни и доволни клиенти, признания, служебни титли и колко добър съм в това, което правя … НЕ, това вече го правят всички хора, които са се обърнали към мен за съдействие, за което сърдечно им Благодаря. За да си добър в това, което правиш, не е нужно да си най-умният, талантлив и мъдър човек. За да съм добър в това, което правя, особено в нашия бранш, е задължително да познавам целостта на материята на имотния сектор, за да мога да защитавам интересите на своите клиенти от начало да край. А материята на имотния сектор е необятна : изрядни документи за собственост, правилно декларирани имоти, право на строеж, обезщетения, параметри на застрояване, промяна на статут, ипотеки – тежести,  банково кредитиране, юрисконсулти, нотариално изповядване, строители, брокерски фирми и много други. Тук се намесвам Аз и моят перфектен екип от Купи в България и строителна компания Конструмакс, с които имам честта и щастието заедно да реализираме многобройни успешни проекти, сделки и да трупаме все повече удовлетворени и щастливи хора зад гърба си.

За мен „Купи в България“и „Конструмакс“ не е работно място, а дом и семейство ! Следователно много успешно предлагам точно това на моите клиенти. Какво всъщност е семейството? Да е до теб, когато имаш нужда, но най-вече да се радва на твоето щастие като свое! Аз съм щастлив човек, което прави живота ми интересен, вървящ рамо до рамо с хората и възможността да спомогна за осъществяването на успешните имотни инвестиции, намирането на мечтания дом и продаването на имота, на който ще се радват следващите собственици.

Работя по различен и нестандартен стереотип от познатия в сектора. Всяка сделка и всеки клиент са различни и имат своя чар, особеност и предизвикателство. Затова не ходя по чужди стъпки, винаги оставям собствена следа. Следа, която води до ново приятелство!

Какво те накара да организираш тази томбола?

Ситуацията на пазара за недвижими имоти и обстановката в страната са изключително динамични и непознати за повечето хора. Искам да ги предизвикам да работя за тях, да ми се доверят и уверят в горе-описаните слова. Томболата е насочена към хора, които искат да намерят своя дом, хора, които желаят да инвестират в имоти, хора, които продават своето така скъпо жилище, хора, които да са част от моите клиенти, които ме канят в своя нов дом, които пишат чудесни препоръки за мен, които ми се обаждат и искат да направят поредната имотна инвестиция.

Томболата е вид благодарност за всички тях, за това, което съм , благодарение на всички тях. Винаги съм подкрепял активно различни благотворителни кампании и за своята годишнина в компанията реших, че искам да направя нещо смислено различно и затова избрах да организирам тази томбола, чиято награда е Подарък екскурзия за двама до топла дестинация в Чужбина за всички хора, които са решили да си купят или продадат имота с мен до 03 март 2023 година.  Датата не е случайна, искам на този прекрасен празник, да направя усмивката на един човек още по–голяма и искряща.

Какво трябва да направи човек, за да участва?

Играта стратира от понеделник 25.07.2022 и приключва на 03.03.2023.

Правилата на играта са следните:

  • Всеки един от клиентите, които се свързват с мен, трябва да ме уведомят, че искат да участват в томболата;
  • За да участваш в томболата, трябва или да купиш имот с мен или да продадеш имот с мен;
  • Ако и купиш, и продадеш имот с мен, шансовете ти за печалба се увеличават, тъй като участваш 2 пъти в томболата;
  • Ако вече си си купил/продал имот с мен и ме препоръчаш на твой приятел, който си купи или продаде имота с мен, и ти, приятелю, участваш в томболата.

Как ще разберем кой печели?

На 03.03.2023 година ще се включим на живо от страницата на Купи в България във Фейсбук и ще изтегля победителя на томболата пред всички.

За да участвате в томболата, може да се свържете със Силвио Митев на телефон +359 899 630 730 или да разгледате всички актуални имотни предложения на www.kupiv.bg!

Facebook страница:

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Идва студен фронт: Какво ще бъде времето в неделя

През нощта все още над страната ще бъде ясно. След полунощ в Източна България отново…

преди 18 минути

Честит имен ден на всички, които празнуват днес

Според православния календар, днес (28 септември) Православната църква почита паметта на Преподобния Харитон Изповедник и…

преди 20 минути

Температурите падат под нулата съвсем скоро

Тази година през октомври се очаква средната месечна температура да бъде около и над нормата,…

преди 27 минути

С какво време започва октомври

В понеделник ще остане ветровито. Над източната половина от страната ще се задържи облачно и…

преди 2 часа

Безпрецедентна акция на полицията разгада мистерия с изчезнала жена

При безпрецедентна акция на служители от ОДМВР – Перник, за по-малко от 15 часа е…

преди 2 часа

Много е опасно да използвате чесънът по този начин

Както е известно чесънът има многобройни ползи за здравето.Този подправка не само добавя вкус към…

преди 2 часа