Категории: България

Костадинов: България няма да е същата след 2 октомври (ВИДЕО)

Реклама

Това заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, посочвайки, че предстои пречистване на българския политически елит. Той коментира това, че ще има голяма промяна след изборите

БСП е патерица на „Възраждане“, защото с всеки един ход в управлението, както и с всяка една своя позиция и с всяко едно политическо действие и решение, те разочароват изключително много своите избиратели, които намират именно във „Възраждане“ алтернатива. Така лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов коментира пред Нова телевизия въпроса дали политическата му формация се е превърнала в „патерица на ГЕРБ“, след като двете партии гласуваха против в дневния ред на Парламента да влезе точка за гласуване на управленската 6-месечна програма на БСП, която според Корнелия Нинова трябваше да послужи за основа на преговорите за нов кабинет.

„Всички, които сега твърдят, че изборите нищо няма да променят, ще се сблъскат с една много сурова реалност на 2 октомври. България няма да е същата след 2 октомври. Предстои пречистване на българския политически елит“, посочи той.

„Гласувахме против поради две причини. Първо – защото не е законно. НС няма процедура, с която да гласува законодателна програма за месеци напред. То гласува законодателна програма за седмица напред”, заяви Костадин Костадинов.

„Второ – тази законодателна програма беше писана очевидно в 12 без 5, на коляно. Не знам кой я е писал, но нещата, които се предлагат в нея – можеха досега да бъдат осъществени, нищо от това не се случи обаче. Очевидно е, че говорим за един елементарен и пропаганден ход”, посочи той.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Съдът наложи наказание от 10 години затвор на украинец, убил свой колега край Варна

Присъда от 10 години строг затвор е наложена на мъж, убил свой колега в село…

преди 19 минути

Във Варна глобяват млад мъж, откраднал телефон

Стана ясно, че Районен съд - Варна е наложил глоба на на 25-годишен мъж, обсебил…

преди 24 минути

Негодна за пиене се оказа водата в Каварна

От Община Каварна съобщават, че водата в града е негодна за консумация. В съобщението, публикувано…

преди 34 минути

Предупреждение за Варна за 1 октомври: Оранжев код е в сила

НИМХ обяви жълт и оранжев код за силен вятър за по-голямата част от България за…

преди 41 минути

Алкохол заля АМ „Марица“: Обърна се камион, натоварен с водка

Стана ясно, че тази сутрин на автомагистрала "Марица" е катастрофирал тежкотоварен камион. Пътният инцидент се…

преди 48 минути

Три университета във Варна откриха официално академичната си година

Три варненски университета – Висшето военноморско училище „Никола Вапцаров“, Техническия университет и Варненския свободен университет…

преди 59 минути