Категории: България

15-годишно момче припадна след употреба на алкохол и райски газ: Какво е състоянието му

Реклама

Комбинация от алкохол и райски газ вкара в „Пирогов” момче на 15 години. „Нямахме представа, че заведението, което през деня работи като кафе – вечерта ще работи като дискотека“, споделя майката

Комбинация от алкохол и райски газ вкара в „Пирогов” дете на 15 години. Момчето е открито в безсъзнание пред нощно заведение в Правец. Занесено е на ръце от негови приятели до Спешна помощ в града, където лекари повече от час се опитват да го стабилизират.

„В момента детето ми е добре, наблюдаваме го, за да видим дали няма някакви остатъчни ефекти”. Това разказа в ефира на Нова майката на 15-годишното момче Елица Йорданова.

По думите ѝ синът ѝ бил с приятели на разходка в града, видял, че работи дискотеката и влязъл вътре. „След това има откъслечни спомени. Имало е маса, чаши, бутилка с водка. Решил е да опита. И след това спомените му са откъслечни, защото ефектът от алкохола при него е бил мигновен. Цялата ситуация се е развила за не повече от половин час. Разбрахме, че вътре се е продавал и райски газ – и това е употребил”, споделя тя.

Обикновено, когато се прибирали в града във ваканция, момчето можело да бъде намерено на баскетболното игрище, вкъщи или с приятели в центъра на града или на басейн. „Във въпросната вечер той попита може ли да излезе на разходна с приятели. В центъра беше пълно с хора и с деца”.

„Пуснахме го да се разходи с приятели, защото му имаме доверие. Знаем колко е спокойно и тихо в Правец. Нямахме представа, че заведението, което пред деня работи като кафе – вечерта ще работи като дискотека. Не сме и имали уговорка с него да влиза в дискотека – не сме му давали пари за това. Разговаряли сме с него през годините за алкохола и наркотиците”, посочва майката.

По публикацията работи: Станислава Гавазова

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Времето по Черноморието днес: Мъгла и облаци сутринта и слънце през деня

От НИМХ прогнозират, че времето днес (25 септември) ще бъде предимно слънчево. Очакват се максимални…

преди един час

Интервю с Коста Стоянов, депутат от ПП „Възраждане“: „Ние ще продължим да работим за по-добри условия за живот за всички българи“

На 24 септември, в студиото на „Нова Варна“, Георги Костов проведе интервю с Коста Стоянов,…

преди 15 часа

Ето кой качи снимка с футуристичния автомобил „Тесла Кибертрък“ във Варна

Припомняме, че преди две седмици автомобил, изглеждащ като идващ от бъдещето се появи във Варна…

преди 15 часа

Дрон откри изчезнало момиченце в гора в САЩ

Чудо се случи в Батън Руж, щата Луизиана, САЩ. Термовизионен дрон откри изчезнало 10-годишно момиченце…

преди 15 часа

Президентът на Спартак Варна със спешно изявление

Към редакцията на медия "Нова Варна" пристигна официално изявление от Павлин Николов, президент на Спартак…

преди 16 часа

Галена се подлага на операция и временно спира да пее

Попфолк звездата Галена слиза от сцената и временно спира да пее. Причината е, че се…

преди 16 часа