in

eWeb.bg – Дигитална агенция за цялостното успешно присъствие на бизнеса в интернет

Снимка: eWeb.bg

С навлизането на ковид обстановката и най-вече през 2021 г., бизнеса беше принуден бързо и лесно да навлезе в т.н. интернет свят. Това се случи на база наредби и заповеди, затварящи почти всеки бизнес физически тогава. Единствения вариант за тези бизнеси беше това, да преместят 100% от работата си онлайн, там, където беше възможно, дори и при активна ковид обстановка.

Голяма част от бизнеса обаче не беше се сблъскал с онлайн пространството и реално не знаеше какво е необходимо за неговия бизнес онлайн. Тогава, доста агенции предложиха решение за бизнеса, като изработка на уеб сайтове и поддръжката им, но много малко компании предложиха на бизнеса цялостно обслужване на онлайн присъствието им. В тази връзка, част от бизнеса в България беше разочарован от например направения му сайт, защото той НЕ продава или защото въпреки силния бранд на бизнеса, хората влизат в сайта, разглеждат го, но НЕ поръчат.

В следствие на това, се получаваха казуси при които един магазин за дрехи например, не може да продава онлайн, въпреки наличния му сайт, готов едва преди няколко дни. И до тук уеб агенциите спира…, а бизнеса как да продава онлайн?

Именно тук се появяват дигиталните агенции и респективно ние – eWeb.bg. Това е формулата на успеха за всеки бизнес онлайн. За да е успешен един бизнес онлайн, то се нуждае от добра дигитална агенция, за да може да промотира бизнеса му. Ние предлагаме пълния сегмент от услуги за бизнеса ви – от изработка на уеб сайта, през рекламата му онлайн, SEO оптимизация, поддръжка до UX подобрения на сайта. Т.е пълния онлайн сегмент.

В днешно време успяват тези, които успяват със замах да се нагаждат с предизвикателствата на новото време. Да имаш успешен сайт е най-успешната инвестиция за всеки бизнес, защото предоставя множество уникални възможности и достъп до потенциални клиенти. Поради тази причина изработката на сайт се превърна във важно условие и за всеки местен бизнес, като това е и важно условие за престиж за бизнеса.

Как бизнеса да е успешен онлайн?

СПЪПКА 1: Изработка на качествен уеб сайт

Дигитална агенция eWeb.bg се занимава с професионална изработка на сайтове, предназначени за различни бизнеси. Зад името ѝ стои екип от професионалисти с богат дългогодишен опит в областта на дигиталния маркетинг и реклама.

eWeb.bg предоставя възможността на всеки бизнес да израсне и да се развие, популяризирайки се в онлайн пространството и достигайки до правилните потенциални клиенти.

Това е първата стъпка за вашият успешен бизнес, създайте вашият сайт.

СТЪПКА 2: Поддръжката на сайта

За да е успешен и актуален един бизнес онлайн, то несъмнено има нужда и от своята поддръжка на сайт. eWeb.bg предоставя на своите клиенти професионална поддръжка на вече разработени сайтове. Нашата основна задача е да подсигурим вашата платформа и да я държим винаги функционална, без грешки и максимално защитена от злонамерен софтуер. Ефективно отстраняваме всеки възникнал проблем по вашия сайт и да го поддържаме винаги актуален и обновен.

Поддържаме както известни платформи като например OpenCart поддръжка, WordPress поддръжка, така и custom платформи.

Поддръжката е важна за всеки успешен бизнес.

СТЪПКА 3: SEO оптимизация & Реклама

Това е последната стъпка за успешните бизнеси онлайн. Именно тази стъпка доста често се пропуска от собствениците на бизнеси по една или друга причина. Независимо, че е последна, ние смеем да твърдим, че тя е най-важната стъпка, защото именно в нея се заражда оборота и печалбата от онлайн присъствието ви.

Тук се случва разпространението на сайта ви онлайн и тук хората научават за вас и вашият бизнес онлайн.

Този стъпка често се практикува от собствениците сами или изобщо не се практикува, но има доста специфики и когато продажбите и оборота на магазина ви онлайн зависи от този сегмет, то препоръчваме да се доверите на професионалните ни услуги.

Предлагаме качествена и работеща SEO оптимизация, чрез която сайтът ви ще стане по-популярен, заемайки челни позиции в Google и ще ви помогне да достигнете не само до повече потребители, но до правилните от тях, които се нуждаят от това, което предлагате и са готови да се превърнат във ваши бъдещи клиенти.

Ние предлагаме и реклама, както в едни от ТОП социалните мрежи – Facebook & Instagram, така и в Google ADS, а от скоро и в най-новата мрежа за реклама – TikTok.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/