Категории: Избори 2023

Даниел Лорер във Варна при представяне на листата с депутати на Промяната: Искаме да си довършим работата, която започнахме (ВИДЕО+СНИМКИ)

Реклама

Това заяви водачът на листата на „Продължаваме Промяната“ за Варна – Даниел Лорер. Той посочи и кои са конкретните цели за Варна

„По-млад съм от недовършената магистрала Хемус. Корупционните схеми с милиардите, похарчени непрозрачно за нея, без да е станала нито хубава, нито готова за 12 години, ще спрат“.

С тези думи водачът на листата за Варна откри представянето на отбора на Промяната. Той заяви, че конкретните цели за Варна са: довършване на АМ „Хемус“ и започване на АМ „Черно море“, втори мост над канала на езерото, изграждане на индустирална зона, нов икономически и туристически облик и стратегия на града. Регионални проблеми, за които може да се работи на национално ниво.

Снимка: ПП Варна

“Искаме да си довършим работата, която започнахме. Повишихме пенсиите на близо 1 млн. възрастни хора, за нас беше нетърпимо да има хора под линията на бедността. Направихме безплатни детските градини и ясли за млади родители. Спряхме корупционен канал на Капитан Андреево и вноса на плодове и зеленчуци с пестициди. И се опитаха да ни спрат, защото видяха, че работим за истинска промяна. Изборите на 2 октомври са, за да продължи промяната към нова България, иначе тук нищо няма да се промени. Време е старата политика на прехода да остане в дълбокото минало”, коментира Лорер пред журналисти.

Снимка: ПП Варна

Той представи кандидатите на Промяната, силно свързани с Варна и промяната, от която има нужда. В нея участват 22 млади и успели професионалисти:

1. Даниел Максим Лорер – министър на иновациите и растежа в кабинета „Петков“, икономист, владее 5 езика, баща на три деца.

2. Калоян Тонев Икономов – ротационен председател на Комисията за контрол над службите за сигурност в 47то НС, потомствен варненец, успял предприемач и баща на две момичета, родени също във Варна.

3. Антон Йорданов Тонев – председател на Комисията по здравеопазването към 47то НС, завършил МУ-Варна, един от най-младите доценти по хирургия в България, специализирал на три континента, баща на две деца.

4. Снежана Великова Апостолова – зам.-председател на Комисията по туризъм към 47то НС, завършила икономика във Варна, специализирала в Германия, майка на две деца.

5. Благомир Рубинов Коцев – областен управител на Варна по време на кабинета „Петков“, потомствен варненец, мениджър в морския бранш, успял бизнесмен, завършил своето висше образование в чужбина. Скоро очаква първото си дете.

6. Кирил Сашев Симеонов – депутат в 47то НС, един от вносителите на законопроекта за безплатните детски градини, създател на групата „Спаси Варна“, завършил един от най-престижните икономически университети в света, баща на две деца.

7. Николай Стефанов Стефанов – варненец, управляващ менингова компания, координатор на Продължаваме Промяната за Варненска област, баща на три деца.

8. Стоян Пенев Новаков – зам.-министър по транспорта в кабинета „Петков“, варненец, юрист по образование и специалист по Морско право, регистриран транспортен експерт към ЕК. Баща на три деца.

9. Филип Валентинов Спасов – варненец, кулинар, шеф-готвач, специализирал в ресторанти от веригата „Мишлен“, организатор на „Улицата на готвачите“, татко на новородено момченце.

10. Емил Миленов Ефендулов – варненец, завършил „Право“ в Московския университет, общественик, с интереси в инвестиционната търговия.

11. Миролюб Адамов Адамов – съветника на министъра на спорта в кабинета „Петков“, варненец, многократен шампион по плуване, спортен мениджър.

12. Петко Димитров Попов – варненец, финансист, банков мениджър, баща на две деца.

13. Борис Илиянов Илиев-Касиков – варненец, една от емблематичните фигури на „Господари на ефира“, общественик със силна гражданска позиция, баща на две деца.

14. Ламбрин Димчев Сотиров – представител на Варненската аристокрация, пазител на историята на Варна, журналист, общественик и радетел за съхраняване на българската памет.

15. Николай Тодоров Желязков – варненец, с 20 годишен стаж като адвокат, защитник на гражданските права. Има дъщеря.

16. Иглика Максимова Якова – варненка, експерт към ЕК, майка на три деца.

17. Николай Василев Василев – варненец, капитан далечно плаване, женен с две деца.

18. Илия Тодоров Тодоров – варненец, лекар, специалист по физикална медицина и рехабилитация, женен с едно дете.

19. Вълкан Стоянов Иванов – варненец, онко-пластичен хирург, баща на две деца.

20. София Любомирова Колева – варненка, икономист по образование, майка на едно дете.

21. Десислава Цвяткова Стоянова – от Аксаково, завършила икономика и филология, специалист в сферата на инфраструктурата и транспорта. Майка на едно дете.

22. Йорданка Янкова Костадинова – член на Комисията по здравеопазването към 47то НС, завършила „Фармация“ и „Здравен мениджмънт“.

Снимка: ПП Варна

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Ще промени ли ремонтът през местност „Боровец“ маршрута и разписанието на автобус № 46?

Ремонтът през местност „Боровец“ няма да промени маршрута и разписанието на автобус № 46 на…

преди 7 часа

Голям грях в Айтос: Изхвърлиха новородено бебе до кофи за боклук

Стана ясно, че новородено бебе е било изхвърлено до кофи за боклук в Айтос. Сигнал…

преди 7 часа

Спортни звезди вдъхновиха децата в детска градина във Варна по време на Седмица на спорта

През изминалата седмица ДГ №30 "Синчец"- гр. Варна реализира събитие по повод Европейския ден на…

преди 7 часа

Иван Илчев: Добре би било и площадът, и катедралата да се преименуват от „Св. Александър Невски“ на „Св. Иван Рилски“

И според академик Иван Илчев би било добре ако площадът и храмът "Св. Александър Невски"…

преди 7 часа

Марешки има интерес към Спартак – Варна?

Припомняме, че шефът на Спартак Варна Павлин Николов реши да спре финансирането на „соколите“ след…

преди 8 часа

Младият Слави се бори с тежка болест: Има нужда от помощта ни

33-годишният Светослав вече три години се бори с коварно заболяване - рак на дебелото черво.…

преди 8 часа