in

Александър Николов: Демографската криза е най-обективната и за съжаление – слаба оценка за лошите управленски решения

Снимка: "Български възход"

Моето присъствие в политиката е пряка последица от протестите и единствената ми амбиция е да променя посоката и приоритетите, които отстояваме като държава и общество.

Като член на един от най – силните икономически съюзи в света, Европейският съюз не е само Брюксел или Стокхолм, а следва да бъде Видин, Русе, Варна, и всеки един български град. Това заяви водачът на коалиция „Български възход“ в 3 МИР – Варна Александър Николов . Той посочи, че зад силната и успешна държава, стои силен и уверен народ, който отстояващ националния си интерес .

„Националният ни интерес е – отстояване на позициите ни при взимане на политическите решения, търсене на най-добрите варианти за решаване на енергийната криза, инфлацията, овладяване на спекулата и рестартиране на всички проекти със стратегическо значение.

Едва когато решенията започнат да се взимат на база – национален, а не единствено частен или външен интерес, тогава ще видим българския възход.
А ние имаме силата, волята и мотивацията да го направим. Демографската криза и негативния и тренд е най-обективната и за съжаление – слаба оценка за лошите управленски решения“, категоричен бе Александър Николов.

Той посочи, че цената на прехода е била висока – многократни компромиси с националните ни интереси – финансови, икономически, социални, демографски.

„Погрешните решения и лошите резултати от тях, принудиха мнозина да потърсят препитание в чужди страни, а тези, които останаха плащат цената на ниските доходи, липсата на равен старт, справедливост и получават проблеми в здравеопазването и социалната политика.

За да догоним средното ниво и качество на живот в ЕС, следва да имаме качествено лидерство и отстояване на приоритетите на отделните части на нашето общество в глобалния свят“, каза в заключение водачът на листата на ПП „Български възход“ Александър Николов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/