in

БСП-Варна представя кандидатите си за народни представители с концерт на Миро

Снимка: БСП-Варна

БСП ще представи на варненци кандидатите за народни представители от Трети многомандатен избирателен район за 48-то Народно събрание в събота.

30-те претенденти за доверието на жителите на Варненска област ще бъдат на сцената на входа на Морската градина на 17-и септември от 18.30 часа.

За тях и за всички варненци и гости на морската столица ще пее звездата на попсцената – Миро. Един от най-успешните и стойностни български изпълнители беше част и от честванията на 131 -годишнината от началото на организираното социалистическо движение в България, което се проведе на 30 юли на емблематичния за левицата връх Бузлуджа.

Коалиция „БСП за България“ кани всички варненци да чуят не само прекрасните песни на Миро но и да се запознаят с основните приоритети на БСП за Варна и България за следващия управленски мандат и да видят тези, които поемат ангажимента да ги изпълнят.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/