in

Сузанита пусна кадри от родилното и разкри името на първата си рожба (СНИМКА)

Колаж: "Нова Варна"

Певицата Сузанита, дъщеря на Орхан Мурад, роди първата си рожба. Самата Сузанита сподели тази радостна вест на стори в профила си в социалната мрежа Instagram.

Певицата пусна кадри от раждането, от които стават ясни и още подробности. Бебето е момченце и се казва Матиас. Тежи 3.600 и е напълно здраво, както и майката.

Кадър: Instagram/mvradova

По-рано скандалната изпълнителка сподели, че през цялото време е искала естествено раждане. „Нямам против цезаровото, но то трябва да е само тогава, когато има нужда. Вече се е превърнало в мода как раждаш, това не е ок“, каза още Сузанита в Instagram.

„Добре дошъл на този свят, Матиас! Думите няма да стигнат да изразя всичко това което чувствам. Искам да ти благодаря скъпа моя, че ме дари с най-прекрасното момченце. Обичам ви и двамата с цялото си сърце и нищо на света не е по-ценно за мен. Благодаря на целия екип в болница “АГ Селена”. Благодаря ти Господи за всичко!“, написа таткото в Instagram.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Mark Slavov (@markslavov)

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.