in

Супер маркетa на Варна вече е в квартала, зад Спортна зала. Изненади през целия ден по случай откриването му (СНИМКИ+ВИДЕО)

Снимка: Нова Варна

Премиум супермаркети Parkmart са създадени в град Варна, през 2018г. и към настоящия момент оперират на територията на Варна, Бургас и София.

Снимка: Нова Варна

Мисията ни е винаги да предлагаме широк диапазон от проверени стоки с безупречно качество, безкомпромисно обслужване и социално отговорно поведение.

Целта ни е да отговаряме на нуждите, желанията и изискванията на съвременните градски хора. Водени от стремежа на нашите клиенти към пълноценен живот, непрестанно обновяваме портфолиото си и избираме хранителните стоки за нашите магазини по строги критерии за качество.

Снимка: Нова Варна

В Parkmart има всичко необходимо за бърза вечеря или кулинарен маратон, за диетично меню или празнична трапеза, за малки и големи деца, за кучето и котката, за личната грижа и домашните задължения.

Снимка: Нова Варна

Асортиментът е постоянен и много богат, но всички стоки са внимателно подбрани да отговарят на нашата премиум концепция – ясен произход, доказано качество, истински съставки. Много от нашите доставчици са фермери с ограничена продукция, но елитно качество на предлаганите храни. Събрахме ги за вас във вашия Премиум супермаркет.

Снимка: Нова Варна
Снимка: Нова Варна

И Parkmart вече е в квартала! Отворихме поредния ни магазин зад Спортна зала.

Снимка: Нова Варна

Ще ви посрещнем с аромат на прясно изпечен хляб от нашата пекарна. Приготвяме също за вас на място и сандвичи и пици.

Снимка: Нова Варна
Снимка: Нова Варна

Ще се освежите с ароматното кафе на Caffitaly и с прясно изцедени плодови и зеленчукови напитки от нашата фреш зона.

В него освен прясно месо и истински млечни продукти на изявени родни производители можете да намерите и пресни български и екзотични риби и морски дарове.

Снимка: Нова Варна

Ценителите знаят, че при нас ще намерят богата селекция от лимитирани серии висококачествени алкохолни напитки, голямо разнообразие на специално подбрани вина, както от България, така и от света, както и крафт бира. Допълваме с ръчно изработени пури и тютюневи изделия.

Снимка: Нова Варна

Ще откриете и голям асортимент от руските специалитети и храни на Березка. И разбира се емблематичните за нашата верига био, веган, безглутенови и здравословни продукти с гарантиран произход.

Снимка: Нова Варна
Снимка: Нова Варна

Ако търсите качествени хранителни продукти, съчетани с комфорт и практичност, то Parkmart е идеалното място за пазаруване за вас.

Снимка: Нова Варна

Заповядайте днес, 15 ноември да се почерпим за откриването на Parkmart зад Спортна зала, през целия ден ще има изненади.

Адресът е ул. Васил Друмев 69.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/