in

Във Варна: Преместени са контейнери за отпадъци, които пречат на видимостта на шофьорите

Снимка: V. Avramova

Преди дни читател на медия „Нова Варна“ сигнализира за поставени контейнери за отпадъци в града, които пречат на видимостта на шофьорите.

По думите на читателя контейнерите са поставени до кръстовището на ул. „Иван Иванов“ и бул. „Осми Приморски полк“

„Пречат, тъй като отнемат видимостта на шофьорите за идващите превозни средства от ляво и са предпоставка за ПТП. Надявам се този пост да бъде прочетен и да помогне на всички, които участват в затрудненото движение в този район, като се има предвид, че предстои зима и заледявания“, пише читателят.

Медия „Нова Варна“ отправи запитване към Община Варна по случая. Оттам те съобщиха, че сигналът ни е предаден на дирекция „Екология и опазване на околната среда“.

Днес от Община Варна съобщиха и това, че е извършена проверка. Днес – 18.11.22 г. контейнерите за отпадъци са преместени от фирмата – изпълнител от кръстовището на ул. „Иван Иванов“ и бул. „Осми Приморски полк“ – на отсрещната страна на бул. „Осми Приморски полк“.

Този сигнал е изпратен за рубриката “Твоята Варна”. Свой сигнал в “Твоята Варна” можете да изпратите чрез платформата – signali.novavarna.net , както и по имейл на press.novavarna@gmail.com Можете да изпращате сигнали по темите: инфраструктура, градска среда, обществени процеси. Да давате предложения за образованието и туризма. Да инициирате дискусии за културата, младежки дейности и спорт.

Проект „Твоята Варна“ се реализира с финансовата подкрепа на община Варна чрез процедура за медийни проекти – конкурс 2022 г.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.