in

Жители на с. Стакевци: Можем да предложим на Мъск „музей, хубав лагер и хубави човеци“

Колаж: "Нова Варна"

Откакто милиардерът Илон Мъск коментира снимка на Белоградчишките скали, направена от български фотограф и ги сравни с пейзаж от компютърна игра, някои от най обсъжданите въпроси у нас станаха: кой е Илон Мъск и ще дойде ли някога в България. Жителите на с. Стакевци край Белоградчишките скали казаха какво могат да предложат на Мъск, в случай, че наистина реши да ги посети.

Припомняме, че наскоро местен ресторант публикува скрийшот на страницата си в социалните мрежи, от който става ясно, че екипът на Мъск е дал заявка за резервация за вечеря през месец април 2023 година.

Хората в района на Белоградчишките скали коментираха как приемат новината, че един от най-богатите хора на планетата може да ги посети.

Жителите на село Стакевци близо до Белоградчишките скали отговориха на въпроси, свързани с Мъск и евентуалното му посещение пред bTV.

Доста от възрастните хора там изобщо нямат представа кой е Илон Мъск. Други вярват, че е възможно най-богатият човек на света да дойде в село Стакевци. Жителите разказаха какво може да предложи селото на Мъск – „музей, хубав лагер, всичко“ и „хубави човеци“.

„Да дойде да помага на хората“ – така жителите на село Стакевци близо до Белоградчишките скали коментират спекулациите, че най-богатият човек в света Илон Мъск ще посети България.

Жителите разказват, че най-богатият човек на света е добре дошъл в Стакевци и, че ще го посрещнат с перспектива да направи хубаво за селото.

Жителите на Стакевци нямат представа кой е собственикът на „Тесла“. В същото време се надяват, че ще отиде да помага на хората и „да разнася колко хубаво е селото“.

Представители на местната администрация коментират, че историята е прекрасна реклама за Белоградчик и района. Те се надяват на силен туристически сезон заради повишения интерес към местността.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/