in

Трима нашенци ограбиха беларуски гражданин по Черноморието

Снимка: "Нова Варна"

Случката е от Бургас. Трима бургазлии са извършителите на грабеж, при който потърпевш е 43-годишен беларуски гражданин. От него са отнети мобилен телефон и сумата от 200 евро и 100 долара

Служители от Първо Районно управление – Бургас установили извършителите на грабежа на мобилен телефон и сумата от 200 евро и 100 долара, собственост на 43-годишен беларуски гражданин. Това съобщиха от ОДМВР-Бургас.

Грабежът е осъществен около 19:50 ч. на 18 ноември на ул. „Св. Климент Охридски“ в района до оградата на училище „Княз Борис I“.

Извършителите са трима криминално проявени и осъждани бургазлии (на възраст от 30 до 36 години), които направили пълни самопризнания.

Бургазлиите са задържани за срок до 24 ч. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.