Категории: България

Рапарът, поругал паметник в Пловдив: Няма нищо скандално и нищо нарочно търсено (ВИДЕО)

Реклама

Това коментира Никола Дринков – Drink – е един от двамата младежи, които се качиха с джиповете си на паметника на Съединението в центъра на град Пловдив. Наказанието за двамата извършители на деянието ще бъде по 2 000 лева и временно отнемане на книжките на шофьорите. Рапарът Drink заяви, че с тази постъпка не е търсен скандал, а е имало желание паметникът да бъде представен като символ на града в продукцията на рапъра.

Парична гаранция от по 2 000 лева и временно отнемане на книжките. Това ще е наказанието за двамата шофьори, които се покатериха с джиповете си на паметника на Съединението в центъра на Пловдив.

Срещу двамата младежи, които се оказаха на 23 и 25-години прокуратурата образува досъдебно производство. Единият е от тях се оказа скандално известният рапър Никола Дринков – Drink.

„Няма нищо скандално и нищо нарочно търсено в извършеното от нас. Аз съм роден и израсъл в Пловдив. Това е един от символите на града ни. Решихме да представим паметника именно така – като символ, защото вечер е изключително красив, и да го вкараме в продукцията ни. Паметникът е изключително красив. Не е търсено нищо скандално. Подходено е изцяло с уважение и с позитивна нагласа. Искахме да представим нещо красиво от нашия град. Нищо повече”. Това заяви в ефира на Нова телевизия изпълнителят.

По думите му е трябвало да се изиска разрешение за снимките на видеоклипа от Община Пловдив. „Не взехме такова разрешение и това е единствената грешка, която сме допуснали. Затова си понесохме последствията”, подчерта той. И допълни: „Мисля, че по никакъв начин паметникът не е поруган, защото нищо негативно не е използвано срещу него, застанали са момчета пред него и са снимали”.

Рапърът беше категоричен, че не съжалява, че е избрал паметника за снимките на клипа си. „Не съжалявам. И занапред ще представляваме такива места и ще снимаме до тях. просто ще изискваме разрешение за целта. Мога да се извиня само за това, че не съм искал разрешение предварително да качим колите горе. Това е единственото нарушение, което сме извършили. няма да направя подобно нещо без разрешение занапред”.

Дринков подчерта, че късния час за снимките е избран, за да не се пречи на гражданите, които пред деня преминават в района. „Готов съм да си понеса последствията – глоба или друго”, посочи той.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Какво ще бъде времето днес

Днес през страната ще премине студен атмосферен фронт. Още сутринта облачността от запад-северозапад ще започне…

преди един час

Как да подсилим имунната система преди зимата

Ако не, вероятно имате близки или познати, които са минали през неприятното преживяване. Трудно е…

преди 16 часа

Учените с последни новини за COVID-19

Стана ясно, че международен екип от учени от Френския национален център за научни изследвания (CNRS),…

преди 16 часа

Всички възрастни хора в България се готвят за голям празник

На 1 октомври е Международният ден на възрастните хора. На 14 декември 1990 година Общото…

преди 16 часа

Избраха нов председател на Българския лекарски съюз

Делегатите на 77-ият редовен отчетно-изборен събор на Български лекарски съюз избраха с 252 гласа д-р…

преди 16 часа

Масови полицейски проверки по пътищата на страната

12 349 моторни превозни средства са проверени в рамките на разпоредената специализирана полицейска операция за…

преди 17 часа