in

Новини за състоянието на малкия Гоги от Варна (СНИМКА)

Снимки: В. Диамандиев

Прекрасни новини за 5-месечния Гоги от Варна споделиха от благотворителната организация „Аз Вярвам и Помагам“

Припомняме историята на Гоги, за която Ви съобщихме миналата седмица. Бебчето, което е на 5 месеца, съвсем наскоро се е научило да казва „мама“. Целта на семейството му бе да събере 100 000 лв. за лечение за много кратък срок. Животът на малкия Георги от Варна протича по много труден начин. Още когато бил на 2 месеца бил диагностициран с епилепсия. Още от тогава родителите му започват да го водят при различни лекари от Варна, Пловдив и София. Първоначално Гоги правел по един гърч на 20 дни, но в момента те стигат до 40 на всеки 12 часа. Лекарите твърдят, че детенцето има синдром на Уест.

Спешно 5-месечният Гоги от Варна се нуждае от средства за лечение: Получава по 40 пристъпа на ден (ВИДЕО)

„Гоги (5-месечното бебе от Варна с гърчовете и тежката епилепсия), който замина по спешност за лечение в Турция преди няколко дни, е по-добре!“, споделят от организацията.

Майката на Гоги е съобщила, че вчера той е стискал пръста й и е бил много активен, след като вече толкова дни е бил упоен.

Продължават изследванията, с които да се намери неговото последващо и категорично лечение.

Много хора се отзоваха на призивите за помощ от страна на семейството. Стотици изразяват подкрепата си към него в Интернет пространството.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.