in

Четирима мъже и една жена откраднаха медни и бронзови елементи от локомотивно депо по Черноморието

Снимка: "Нова Варна"

Случаят е от Бургас. Откраднатите медни и бронзови елементи са на стойност около 1000 лв. Извършителите са от град Сливен, съобщават от полицията в Бургас.

На 05 декември около 08.30 ч. във Второ Районно управление – Бургас е получено съобщение за кражба на медни и бронзови елементи, осъществена от локомотивно депо, разположено на бургаската улица „Крайезерна“. Това съобщиха от ОДМВР-Бургас.

Установено е, че в обекта е проникнато за времето от 02.12.т.г. до 05.12.т.г., чрез взломяването на входни врати, като са откраднати: шпилки, медни контакти и контактори (медни и бронзови елементи на обща стойност около 1 000 лв.).

В резултат на полицейските действия е установен и задържан извършителя на деянието – това е 27-годишен криминално проявен и осъждан мъж от Сливен, който действал в съучастие с още четири криминално проявени лица (трима мъже на възраст от 27 до 32 години и 21-годишна жена, всички от Сливен).

Задържаните направили пълни самопризнания и върнали откраднатите вещи. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.