in

Коледно почистване: Всеки желаещ може да се включи в почистване на плажна ивица край Варна

Снимка: Facebook/ Lessplastic Bulgaria

Наближават коледните празници, те са най на-очакваното време през годината Нямаме търпение за подаръците за приятната задушевна атмосфера с нашите близки, но покрай това трябва и да погледнем към природата – към нейното почистване.

Една от любимите коледни кампании в България с фокус опазване на околната среда “Чистата Коледа” отново ще обедини усилията на хиляди доброволци от цялата страна, които този път са планирали на почистят цели два черноморски плажа, като по този начин ще помогнат на природата и ще фокусират общественото внимание върху проблемите със замърсяването на Черно Море и през есенно-зимния празничен сезон.

Всеки желаещ може да се включи на 28.12.2022 на Плаж Камчийски пясъци в часовете между 10:00 – 13:00 часа.

Носете коледното си настроение и коледни премени – шапки, аксесоари, или облекла и се включете в тази положителна кауза за по-чисти плажове и брегове.

По публикацията работи: Велислава Велева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/