in ,

Скръбна вест: Внезапно почина легендарен във Варна културен деец (ВИДЕО)

Кадър: "Нова Варна"

Напусна ни Кирил Аспарухов – прочут варненец, шоумен, поет, журналист и танцьор. Бележитият варненец си отиде внезапно вчера, съобщи на медия „Нова Варна“ Десислав Димитров. 

Почина легендарният във Варна културен деец Кирил Аспарухов. Той е прочут варненец, шоумен, поет, журналист и танцьор. Киро ни напусна съвсем внезапно вчера. Аспарухов е починал в офиса си в центъра на града. Открит е от своите близки, след като вечерта не се е прибрал в дома си.

Роден е в Петрич, преди 75 години, шлифован в Долината на огромната химия – Девня, където 18 години е архитект и основен експерт направление „ Култура”. Строителен инженер по обучение, стихотворец по душа, публицист и ефирен водещ по наложителност, танцьор по характер, шоумен по нужда – това е той накратко.

Преди година Кирил Аспарухов бе гост на “По пладне” с водещ Иван Чешеджиев. Интервюто с него можете да гледате във видеото:

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.