in

Изплува тяло на мъж в езеро Мандра. Има версия, че е на един от изчезналите рибари

Открита е гумена лодка без нинакви пробойни. Тялото е било забелязано в Мандренското езеро днес по обед, близо до мястото, където изчезнаха двама рибари от Бургас и Средец преди двайсетина дни. Припомняме ви че отразихме случая с изчезналите рибари от същото място. 

В момента се чака лодка на Агенцията по рибарство и аквакултури, която да изкара трупа на сушата. Възможно е тялото да е на един от двамата изчезнали рибари, допускат от полицията.

Ден пореден без капка следа от изчезналите двама рибари

На 29 ноември бе открита гумената лодка, с която двамата рибари влезли в езерото. Но от тях нямаше и следа. Тогава бе установено, че надуваемият плавателен съд е без видими нарушения и заедно с греблата.

Дни на ред продължиха издирвателните действия, в които се включиха и водолази от сектор “”Спасителни оперативни дейности” при РДПБЗН, ИАРА – Бургас, както и доброволци с лодки.

 

 

По публикацията работи: Велислава Велева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/