Категории: АкцентиВарна

Жена от Варна с притеснителен сигнал за грубо отношение на лекари. „Трагедия или комедия, вече не знам“, казва жената

Реклама

В платформата на Helpbook.info е получен притеснителен сигнал, касаещ грубо отношение на лекари към пациент във Варна. Става въпрос за жена със съмнения за разместено рамо. По нейни думи отишла в спешен център, където получила грубо отношение.

Жената, подала сигнала, разказва, е на 21.12.22 около 23:00 ч била откарана с личен транспорт до Спешен кабинет в град Варна. Причината била, че до преди седмица жената била с ортеза заради изкълчено рамо. Ортезата носила около 3 седмици и решила, че рамото й се е разместило отново. Заради силни болки женхата посетила спешния център.

Потърпевшата разказва, че там се натъкнала на пълна некомпетентност и грубо отношение на лекари от ортопедичния кабинет.

„След около 30 минути чакане в триажа, понеже имало пациент докаран с линейка, ме извикаха. Но не в ортопедичен, а в терапевтичен кабинет“, пише жената в платформата.

„След като отидох и дойде въпросната докторка започнах да обяснявам какъв е проблемът и болките. В интерес на истината на стената да говорех – щеше да ме чуе, за разлика от нея, но това го преживях. Рамото ми беше очевидно паднало надолу, но тя каза, че нищо ми нямало и започна да ме натиска изключително грубо. Тук вече не се стърпях и я замолих да спре, защото ме боли много. Изпратиха ме на снимка, макар че нямало нужда. След като видя снимката, установи, че наистина съм нямала луксация на рамото, но и тя не знаела откъде идва болката. Изписа ми парацетамол за болките и каза, че ако до седмица не мине трябва да потърся ортопед. В случая аз естествено, че ще посетя единствения ортопед, на който имам вяра, но нали и тя самата е ортопед? За мен такива хора няма как да бъдат лекари, защото нямат човещина. Та каза, че това било от нея и си тръгна“, разказва жената.

„Трагедия или комедия, вече не знам! Хем ми се реве, хем ми е смешно. Много Ви моля вземете някакви мерки, защото има много кадърни лекари, които биват засенчвани от такива некадърници! Без извинение за израза!“, допълва жената.

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Лесна рецепта за вкусен ябълкoв щpудeл през есента

Щруделът е много вкусен и сезонен десерт. Предлагаме ви лесна и вкусна рецепта. Пълнeжът ce…

преди 13 часа

Зеленски: Тръмп ще е на наша страна

Украинският президент Володимир Зеленски заяви в излъчено интервю за телевизия „Фокс нюз“ (Fox News), че…

преди 13 часа

Сезонът на камбите започва: Как да си ги приготвим за зимата

Камбите са едни от най-често срещаните зеленчуци по пазарите в България през есента. Те са…

преди 13 часа

Морето е пълно с чернокоп. Каква е цената на пазара

На пазара в Каварна е пълно с чернокоп. Има различни големини и на различни цени.…

преди 13 часа

Как да се борим с есенната депресия

Ако забележите драстични промени в настроението си през определени периоди от годината, може да имате…

преди 14 часа

Земетресение удари Централна Калифорния

Стана ясно, че земетресение с магнитуд 4,2 разлюля част от Централна Калифорния, съобщи Геофизичният институт…

преди 14 часа