in

Жестоко нощно клане в Монтанско: Мъж е убит, а друг – намерен с кръв по дрехите, лицето и ръцете

Кадър: Bulgaria on Air

63-годишен мъж от село Габровница, Монтанско е убит снощи, съобщават от полицията. За извършеното престъпно деяние е задържан 32-годишен негов съселянин. Снощи, малко преди 22 часа, мъж от селото подал сигнал на 112, че негов съсед има нужда от медицинска помощ.

Към мястото тръгнала линейка, но пристигналият медицински екип открил мъртъв мъж с видими следи от насилие. Докторът установил, че човекът е издъхнал от прободно-порезна огромна рана в областта на шията. Веднага подал сигнал в полицията.

Пристигналите на мястото полицаи намерили в къщата млад мъж във видимо неадекватно състояние. Целият бил оплискан с кръв,  по дрехите, лицето и ръцете му. Трупът е транспортиран за аутопсия, а неадекватния 32-годишен мъж е арестуван. От полицията не съобщават дали мъртвият и арестувания имат роднинска връзка. Започнало е разследване по случая.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.