in

Вижте как Пеле се сбогува с близките си

снимка: Кадри БТВ

Състоянието на Пеле все още е неясно. Припомняме, че 82-годишният трикратен световен шампион се лекува от рак на дебелото черво и беше приет в болница на 29 ноември, след като състоянието му драстично се влоши.

Дни наред световните медии носят информация за един от най-великите футболисти на всички времена, а семейството успя да натъжи цялата планета с няколко публикации в социалните мрежи.На последните кадри, достигнали до социалните мрежи, се вижда как Краля на футбола се сбогува със семейството и приятелите си по телефона.

Болницата „Алберт Айнщайн“ съобщи преди дни, че ракът прогресира и че той се нуждае от повече грижи поради затруднения в работата на бъбреците и сърцето. В съобщението на болницата се посочва още, че Пеле ще остане в „нормална стая“ и няма да бъде преместван в интензивно отделение.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/