in

Пациент от Пирогов остава с обездвижена ръка след грешно поставена ваксина за „Тетанус“

Получен сигнал от пациент във Пирогов след поставена ваксина за „Тетанус“. Той е подал оплакването в платформата Helpbook.info за да разкаже за своя случай. По негови думи, тя е била поставена по грешен начин от лекарите.

 

„Лекар в „Пирогов“ ми постави погрешно инжекция „Тетанус“ вместо в мускула, директно в бурсата на ставата на рамото и засегна сухожилия, от което ръката ми е почти неподвижна и със силни болки близо месец. Оттогава ходя няколко пъти до „Пирогов“ – казват ми, че ще мине с времето и ме отпращат след четиричасово чакане. Втория път ми казаха да почна физиотерапия и добре, че личния ми лекар установи, че ставата на рамото ми е много подута, зачервена и с голям оток., казва още потърпевшия.

„Входирах два пъти жалба там, с молба някой да се свърже с мен и да получа адекватна диагноза, лечение и решение на проблема, но няма никакъв отговор. Обикалям по лекари, тъпчат ме с куп силни обезболяващи и антибиотици от около месец вече, но положението става все по-зле от ден на ден“, пише пострадалия в сигнала.

Публикувано от Вeлислава Велева