in

Над Черноморието трябва да се приготвим за превалявания и умерен вятър

Снимка: Pixabay

Днес по Черноморието ще бъде предимно облачно. На места се очакват превалявания и максимални температури между 5° и 8°

Днес до обяд дъждът ще се примесва със сняг, в североизточните райони с условия за поледици. Над Югозападна България ще има временни разкъсвания на облачността. В по-голямата част от страната ще е почти тихо, в източните райони с до умерен северен вятър. Минималните температури ще са между минус 1° и 4°, в София около 0°; максималните ще са между 4° и 9°, в София около 5°.

Над планините ще е предимно облачно и на места ще превали слаб сняг. Вятърът ще е слаб, предимно от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 2°, на 2000 метра – около минус 2°.

Над Черноморието ще е предимно облачно с превалявания от дъжд и ръмежи. Ще духа до умерен северен вятър. Максималните температури ще са между 5° и 8°. Температурата на морската вода е 9-10°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/