Категории: Варна

Майка на 3 деца от Варна се бори с тежка диагноза: Бъдете с нас в тази битка (СНИМКА)

Реклама

Майка на 42 години от Варна се бори с тежка диагноза –  злокачествен рак на маточната шийка. Близките и молят за помощ с призив в социалните мрежи. . След контролния преглед се оказва, че има последен стадий на рак. На този етап единствено клиника в Турция предлагат лечение с 4 вливки. Тя се грижи сама за децата си с болничните, които има и с малката пенсия на съпруга си, който вече не е сред живите. Нейните деца се надяват тя да успее да се пребори с болестта и всички “ангели на Ваня“ да и подадат ръка.

Офертата от Турция -15.12.2022 г. на мама Ваня е на стойност 12960 евро за 4 прегледа и 4 химиотерапии, като условието беше да се плати цялата сума наведнъж. Тъй като сумата не е събрана , наложи се да направим запитване към болницата дали към днешна дата офертата е актуална и дали може да се плати на вноски.

Отговорът , който са получили е следният: „Цените от 01.01.2023 година са вдигнати и ще ви пратим нова оферта“. На 11.01.2023 г. са получили и новата оферта, като от болницата са направили жест да можем да я платят на два пъти. Идеята е да може по-бързо да започне лечението на мама Ваня и да не се бавят. Новата оферта е на стойност 7540 евро за 2 прегледа и 2 химиотерапии, с възможност за плащане на две вноски по 7540 евро = 15080 евро за 4 прегледа и 4 химиотерапии както са предписани. Разликата не е малка , с 2120 евро повече., пишат нейни близки. Тази сума не е окончателна, тъй като лечебният план може да бъде променен в зависимост от физическото състояние на пациента, планът ще бъде определен след консултация и резултати. ‘‘Помощ за МАМА ВАНЯ – БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР“ е страницата, която те са създали за всички съпричастни и желаещи да се включат в тяхната битка.

Дъщерята Ваня отправи призив в социалните мрежи, чрез който се надава на помощ и подкрепа от всеки, който желае да помогне в тази тежка за семейството битка:
“Никога не съм мислила, че с братята ми ще мислим за най – тежкото нещо, как да спасим живота на единствената си майчица! Останахме без баща, моля ви помогнете да не загубим и майка си! Мама също вижда надежда в лечението и че ще бъде още дълго до нас! Всеки ден получаваме информация, че средствата, които са нужни нарастват, а ние живеем с болничния на мама и пенсията на баща ни. Тук е времето от сърце да помолим всички вас, ангелите на МАМА ВАНЯ, бъдете с нас в тази битка и молим от сърце да ни помогнете да гледаме красивите и очи всеки ден още дълги, дълги години! Ако искате да ни подкрепите в тази тежка битка, моля да го направите на:
Дарителска сметка:
Банка ДСК
IBAN: BG75STSA93000029603528
BIC: STSABGSF
Титуляр: Ваня Николаева Иванова – Vanya Nikolaeva Ivanova
Може да помогнете!
Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Какво ще бъде времето днес

Днес през страната ще премине студен атмосферен фронт. Още сутринта облачността от запад-северозапад ще започне…

преди един час

Как да подсилим имунната система преди зимата

Ако не, вероятно имате близки или познати, които са минали през неприятното преживяване. Трудно е…

преди 16 часа

Учените с последни новини за COVID-19

Стана ясно, че международен екип от учени от Френския национален център за научни изследвания (CNRS),…

преди 16 часа

Всички възрастни хора в България се готвят за голям празник

На 1 октомври е Международният ден на възрастните хора. На 14 декември 1990 година Общото…

преди 16 часа

Избраха нов председател на Българския лекарски съюз

Делегатите на 77-ият редовен отчетно-изборен събор на Български лекарски съюз избраха с 252 гласа д-р…

преди 16 часа

Масови полицейски проверки по пътищата на страната

12 349 моторни превозни средства са проверени в рамките на разпоредената специализирана полицейска операция за…

преди 17 часа