in

Медведев: Зеленски е 1000% зависим от оръжията на НАТО и парите на Запада

Снимка: Facebook/Дмитрий Медведев

По неговите думи, без парите от Запада и оръжията от НАТО, нито Украйна нито Зеленски ще могат да оцелеят и един ден. Според Медведев украинският президент Володимир Зеленски „е 1000% зависим от оръжията на НАТО и западните пари“.

„Без тях нито Украйна, нито той и неговата камарила няма да оцелеят дори ден. Това същество вече дори не е клоун, а просто цирково куче, пудел в краката на дресьора, който джафка от пляскането на ръцете му. Всеки разбира това. Съществото обаче произнася с важен, дрезгав тон:

„Нямам за какво да говоря и няма с кого да говоря и изобщо не е ясно кой взема решенията в Русия. И тук, като, всеки може да види кой, да се възхищава: само аз съм могъщ командир, закален в битки, голям държавник, глава на страната, фигура на света“, написа заместник-председателят на Съвета за сигурност в своя профил в Telegram.

Снимка: Дмитрий Медведев-Telegram

По публикацията работи: Велислава Велева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/