in ,

От последните минути във Варна: Билборд премаза кола, забила се в него. Какво се е случило?

Снимка: Facebook/Виждам те КАТ-ВАРНА/С. Колев

Кола бе премазана под паднал билборд във Варна. За това разбираме от публикации на очевидци във Фейсбук. Очевидец предупреждава шофьорите, преминаващи през мястото, да внимават заради изхвърчалите наоколо автомобилни части. Инцидентът се е случил на бул. „Княз Борис I-ви“, в района на кв. ”Чайка”

Медия „Нова Варна“ се свърза с пресцентъра на ОДМВР-Варна, откъдето съобщиха, че на мястото е имало сравнително леко ПТП, което обаче е довело до това едната кола да излезе от пътя и да се забие в билборда. След това билбордът е паднал върху автомобила.

Пътничка в автомобила, чиято самоличност към момента все още не е установена, е на около 19-20 години, съобщават от полицията за медия „Нова Варна“.

Момичето е пострадало, но е в съзнание. Предполага се, че най-вероятно има някаква фрактура, но е контактно.

Информацията е от последните минути и затова все още е твърде сурова. Полицията все още е на място. Очаквайте подробности!

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.