in

За пребитото момче пред дискотека: Има отстранени от длъжност служители на МВР (ВИДЕО)

Кадър: Facebook/Новините на NOVA

Служебният министър на вътрешните работи коментира нашумелия вчера случай около сигнала, подаден от баща в Плевен. Той твърди, че 19-годишният му син е бил пребит от четирима полицаи, в извънработно време, и то без причина

Има отстранени от длъжност служители на МВР след случая с пребитото 19-годишно момче в град Плевен. Това обяви министърът на вътрешните работи на България Иван Демерджиев пред журналисти.

Полицаи ли са пребили момчето пред дискотека в Плевен: Бащата излезе с нови подробности (ВИДЕО)

„Разпоредил съм на директора възможно най-бързо да извърши проверка. Отстранени са служители. Аз ще следя движението и хода на тази проверка. Ако има нужда, ще се намеся. Очаквам бърз и категоричен резултат от проверката. Ако има служители, които са допуснали нарушение или нещо повече, незабавно очаквам да бъдат санкционирани“, посочи Демерджиев.

Припомняме, че за случая стана ясно на 11 февруари, когато бащата на пострадалото момче съобщи за побоя в социалните мрежи.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.