Категории: Спонсорирани

Дамските ботуши и чанти определят тенденциите за студените месеци

Реклама

Появата на ботуша, като средство за защита на краката от студа, дълго време се възприема като необходимост. Историята на ботушите, от отминали времена до днес, представлява дълъг път, в който създателите са разнообразявали моделите според желанията на тези, които ги носят.

Преоткриването на един ботуш може да изглежда като нещо просто, но имайки предвид какво очаква една жена от модата като цяло, и в частност от обувките, нещата не са никак прости. 

Вече можем да закупим дамски боти от Fashion Days в безкрайно много модели, цветове или материали. Почти невъзможно е подобно разнообразие да не може да покрие всяка нужда, предпочитание или желание.

Опитвайки се да изберем перфектните боти до глезена, абсолютно необходимо е да имаме предвид няколко прости критерия:

Да, външният вид е важен, но не може да бъде основен критерий. Обувките ни трябва да бъдат не само добре изглеждащи, но и практични, удобни и качествени. Колкото и красиви да са, ботушите трябва да осигуряват комфорт на краката ни и да топлят, а не да ни карат да въздишаме с облекчение, когато ги събуем.

Ако вземем предвид няколко критерия при избора на чифт зимни обувки, тяхното намиране би било лесна мисия, що се отнася както до предпочитанията, така и до бюджета.

Оставяйки личния стил настрана, най-важният детайл е качеството на обувката – това винаги е на първо място. Купуването на чифт кожени обувки е далеч по-добра идея, сравнено с тези, изработени от синтетичен материал или еко кожа, защото те ще ни предпазят много по-качествено. А все пак това е основното, което ни интересува в случая – защитата от студа.

Качеството на материала, от който са изработени ботушите, ще ни осигури устойчивост във времето, красив стил и комфорт на краката. Кой би искал да носи чифт зимни обувки, когато краката му се чувстват неудобно, изпотяват се или не предлагат защита срещу студа?

Кой би платил за подобен чифт ботуши? Нека също не забравяме, че синтетичните материали могат да причинят кожни проблеми, чието лечение струва повече от един чифт ботуши.

Дамските ботуши винаги се съчетават с дамски чанти. Тенденциите от последните години налагаха обувките да се съчетават с чантата/портмонето, както като материал, така и като стил и цветова палитра. 

Беше навик да се съчетават материали, цветове или стилове. Този начин на съчетаване обаче остана в миналото. Днес модният стил позволява комбиниране на стилове, цветове и материали в изключително разнообразие, оставяйки на всяка жена избор как да го направи по отношение на обувките и чантата си.

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Премиерът Главчев в Ню Йорк: България подкрепя реформата на ООН

Служебният министър-председател на България Димитър Главчев отиде на Срещата на върха в Ню Йорк. Там…

преди 17 минути

Какво ще бъде времето днес по Черноморието

Днес ще бъде предимно слънчево. Временни увеличения на облачността ще има над Източна България. Максималните…

преди 2 часа

Честит рожден ден на Андреа Бочели

На днешната дата е роден Андреа Бочели. Той е роден на 22 септември 1958 г.…

преди 14 часа

Идве сезонът на киселото зеле. Кога да го слагаме

Есента дойде, а след нея и зимата. А това е времето и на киселото зеле.…

преди 14 часа

Земетресение удари Босна и Херцеговина

Земетресение е регистрирано днес следобед в Босна и Херцеговина и в Хърватия, съобщи Европейско-средиземноморският сеизмологичен…

преди 14 часа

Колко пияни и дрогирани изловиха по пътищата на страната

14 130 моторни превозни средства са проверени в рамките на разпоредената специализирана полицейска операция за…

преди 16 часа