in

Ето коя е бременната жена, която заловиха заради превоз на нелегални мигранти. Била е лекарка (СНИМКА)

Снимка: Facebook/Irena Persenska

Анестезологът д-р Ирена Персенска е бременната жена, която е закопчана заради превоз на нелегални миганрти в Хасковско. Припомняме ви, че по-рано днес ви информирахме, че в престъплението е участвал и военен.

Веднага след като е било установено, че д-р Персенска е в напреднала бременност, тя е била освободена от полицията и е била на преглед в пловдивска болница. От Окръжна болница-Пловдив коментираха, че към момента на извършване на престъплението д-р Персенска е била в болнични и поради тази причина те не предприемат никакви действия.

За бременната и военния, превозващи мигранти: Жената преди е хващана да шофира дрогирана

Междувременно стана ясно, че Георги Божиков от село Труд се е забъркал в схемата, заради дълговете, в които бил затънал. Младият мъж работел в Стъкларския завод.

Той е станал клиент на няколко фирми за бързи кредити, но не можел да покрива задълженията си. Военният и бременната му приятелка му предложили да се включи в схемата срещу 5000 лв., по непотвърдена информация.

По публикацията работи: Велислава Велева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/