Категории: Любопитно

Шофьор на камион в САЩ твърди, че е заснел призрак на магистралата (ВИДЕО)

Реклама

На 6-секундно видео, плъзнало в социалните мрежи се вижда мистериозна фигура, за която шофьорът на камиона твърди, че е именно призрак. Въпросната магистрала е известна с множеството инциденти, които се случват на нея и по тази причина мнозина потребители в интернет започнаха да коментират възможността за свръхестествено събитие

Видео от камера на шофьор на камион, показа мистериозна фигура, появяваща се отстрани на празен път посред нощ в Аризона. Видеото провокира множество реакции в социалните мрежи, като хората започнаха да обсъждат възможността за свръхестествено събитие, пише FOX News.

Уилям Чърч, шофьор на камион, който според съобщенията се е движил по щатския път на Аризона 87 в събота, 11 март, е забелязал ярък отблясък в своята камера и смята, че мигащата фигура може да е призрак.

Предполагаемият призрак е бил забелязан около 2:30 ч. сутринта местно време, докато Чърч е минавал покрай 200-милния маркер на магистралата, който се намира между Финикс и Пейсън, Аризона

Чърч каза пред FOX, че няма други коли по пътя. Той смята, че полупрозрачната фигура изглежда като човек, който „просто стои на пътя“.

На 96-годишната магистрала са се случили много фатални автомобилни произшествия, което според съобщенията е накарало някои местни жители да вярват, че пътят може да е призрачен.

Скорошна фатална автомобилна катастрофа се случи на Arizona State 87 близо до стълб 201 в началото на февруари, според FOX 10 Phoenix.

Сблъсъкът на две превозни средства доведе до смъртта на един човек близо до магистрала Буш, която е източно от Фаунтин Хилс, град в окръг Марикопа. Причината за катастрофата към момента не е известна.

Зрители, които са видели видеоклипа на Чърч в YouTube, твърдят, че са видели много свръхестествена дейност по магистралите в Аризона и на други обществени места.

„Те са там“, гласи един коментатор в YouTube в понеделник, 13 март, с четири шокирани емоджита на лица.

„Не мисля, че е отблясък“, сподели друг коментатор. „Твърде е централизирано на едно място. Призрачно, призрачно!“

„Да, видях го… да, има определено призрачен вид“, пише друг потребител.

Други коментатори в YouTube теоретизираха, че неизвестната крайпътна фигура може да е стопаджия, животно, трева, отразен пътен знак или трик на някакъв източник на светлина.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Без ток в този район на Варна точно в неделя

Поради профилактика на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на:…

преди 49 минути

Днес настъпва астрономическата есен

През тази година астрономическата есен ще настъпи на Деня на независимостта на 22 септември в…

преди един час

Варна отбелязва 116 години от Независимостта на България(ПРОГРАМА)

Днес Варна отбелязва 116 години от Независимостта на България с тържествено честване, което ще де…

преди един час

Честит празник, България:116 години независимост

На 22 септември честваме на 116-ата годишнина от обявяването на Независимостта на България. На 22…

преди един час

Навършват се 103 години от смъртта на Иван Вазов

Днес, на 22 септември се навършват 103 години от смъртта на Иван Вазов. Сърцето на…

преди един час

Честит имен ден на всички, които празнуват днес

Днес, на 22 септември православната църква почита Св. свщмчк Фока, еп. Синопийски. Св. прор. Йона.…

преди 2 часа