in

Готви се продължение на „Доктор Хаус“

Снимка: Facebook/Hugh Laurie

„Доктор Хаус“ е сериал, любим на милиони хора по света. За първи път се излъчи преди цели 19 години, но въпреки това продължава да се гледа от малки и големи. За огромно щастие на феновете на здравната драма, се готви продължение

В момента се работи по възраждането на обичаната на рецензията и всеобщо известна здравна драма „Доктор Хаус“ за стрийминг услугата Hulu. Засега не е известно какъв брой членове на големия, разрастващ се актьорски състав биха могли да се изкушат да се завърнат, само че сигурно не може да има възобновление на „Доктор Хаус “ без Хю Лори.

Сериалът се излъчва за първи път в мрежата на FOX през 2004 година, като в последна сметка не престава 8 сезона и впечатляващите 177 епизода. В избран миг сериалът се трансформира в най-гледаното телевизионно предаване на планетата и се прави оценка на близо 20 милиона фенове единствено в Америка, които го гледат постоянно.

ДОКЛАДВАЙ ЗА НЕРЕДНОСТ

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.