in

Хора с добри сърца с прекрасна инициатива: Осигуряват две коли за абитуриенти в неравностойно положение от Варна (СНИМКИ)

Kaдър: Youtube/ Пламен Стоянов

Прекрасна инициатива, свързана с кампанията “Да помогнем поне за ден“ активизира много хора  с добри сърца. Този път става дума за двама души от Варна и Белослав, които искат да податат ръка на абитуриент в нужда за предстоящите балове тази година от Варна и областта. Медия “Нова Варна“ се свърза с дамата, която е част от благородната инициатива.

 

Нейното име е Елис Тодорова и е от Белослав. Неин приятел също участва в инициативата, като заедно подават ръка на нуждаещите се. Той се казва Георги Георгиев, а колата с марка ‘Мерцедес“ се предлага именно от него в благородната кауза „Да помогнем поне за ден.“ Двамата предлагат два автомобила за абитуриенти в затруднено положение, които нямат възможност да си ги осигурят. Автомобилите са “Хонда“ и “Мерцедес“ и се предлагат за нуждаещи се абитуриенти от Варна и областта.

Снимка: Елис Тодорова

“Всички разноски по украссите на колите и горивото ще бъдат поети от нас. Не се колебайте да ни пишете.“, добавя Елис Тодорова. Всеки може да се свърже с нея в профила и във “Фейсбук“ – Елис Тодорова.

Снимка: Елис Тодорова

Желанието им е прекрасната инициатива да се сподели от повече хора, за да се помогне на нуждаещи се деца, които да имат възможността да бъдат усмихнати на един от най-важните дни от своя живот, а именно – един абитуриентски бал, пълен с положителни емоции.

Публикувано от Вeлислава Велева