Категории: България

Диана Димитрова пак взриви мрежата: В държава, в която “изверговщината“ предпочита да пази неутралитет се развиват мижитурки (СНИМКА)

Реклама

След заформилия се бурен скандал между родните актьори Диана Димитрова и Юлиян Вергов, редица актьори у нас се застъпиха под една или друга форма за замесените в спора. На 27-ми дори излезе официален списък с имена, участвали в сериала “Откраднат живот“, които потвърдиха, че не са видели видими белези от насилие по актрисата. Тя обаче бързо опроверга тези твърдения, като публикува в профила си във “Фейсбук“ поредно доказателство в своя защита по случая и дори качи график на работещите от екипа в дадени

 

“Искам да изкажа огромното си възмущение и разочарование от развитието на организираната жалка кампания, целяща да неглижира и прикрие травмите, които получих от побоя на 14.11.2017 г. и в същото време да излъска имиджа на насилника.“, написа в профила си тя.

Напомням, че травмите се потвърждават от експертизата в преписката от Софийска районна прокуратура. Както вече Ви е известно, на 27 март до медиите беше изпратено отворено писмо, в което 31 човека от екипа на сериала Откраднат живот “твърдят“, че побой над мен не е имало. Това се оказа фалшива новина, защото от Call Sheet , който е официален документ и вече показах публично, става ясно, че 20 души от подкрепящите отвореното писмо физически изобщо не присъстват на снимачния ден.

На този етап четирима свидетели от екипа на Откраднат живот застват с имената си и опровергават написаното в писмото. Двама от тях потвърждават, че са видели нараняванията ми след побоя в снимачния ден. Става въпрос за следните хора:

Грета Манчева – главен художник гримьор, която ми оказа първа помощ третирайки лицето ми със замразяващ спрей, потвърждава думите си от показанията дадени пред “Криминална полиция“ СДВР. В преписката от Прокуратурата нейните показания се свеждат само до едно изречение. Владимир Ковачев – гардеробиер. Потвърждава, че името му е използвано в отвореното писмо без неговото изрично съгласие.
Михаил Чехларов – реквизитор. Прилагам цитират от неговия официален коментар в моя инстаграм профил.

 

“От изнесеното по горе съм длъжна да направя следното заключение: в държава в която изверговщината предпочита да пази неутралитет, се развиват мижитурките. И пак да повторя – това, че побоят е с изтекла давност, не значи, че насилникът невинен. Трябва да се знае, че топлият юли ще се превърне в мразовит януари за онези, които ще бъдат подведени под отговорност по чл. 290, когато отидем в съда, защото аз ще обжалвам отказа на прокуратурата да бъде образувано производство. Аз съм жена, претърпяла и преодоляла брутално насилие. Избирам обаче да не мълча. Най-вече заради онези жени, които се страхуват да говорят за насилието и в момента прикриват синините си с фон дьо тен.

С уважение :
Диана Димитрова – актриса
Грета Манчева – главен художник грим
Владимир Ковачев – гардеробиер
Михаил Чехларов – реквизиторСтефан Геков – 2-ри асистент камера

По публикацията работи: Велислава Велева

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Интервю с Коста Стоянов, депутат от ПП „Възраждане“: „Ние ще продължим да работим за по-добри условия за живот за всички българи“

На 24 септември, в студиото на „Нова Варна“, Георги Костов проведе интервю с Коста Стоянов,…

преди 5 часа

Ето кой качи снимка с футуристичния автомобил „Тесла Кибертрък“ във Варна

Припомняме, че преди две седмици автомобил, изглеждащ като идващ от бъдещето се появи във Варна…

преди 5 часа

Дрон откри изчезнало момиченце в гора в САЩ

Чудо се случи в Батън Руж, щата Луизиана, САЩ. Термовизионен дрон откри изчезнало 10-годишно момиченце…

преди 6 часа

Президентът на Спартак Варна със спешно изявление

Към редакцията на медия "Нова Варна" пристигна официално изявление от Павлин Николов, президент на Спартак…

преди 6 часа

Галена се подлага на операция и временно спира да пее

Попфолк звездата Галена слиза от сцената и временно спира да пее. Причината е, че се…

преди 6 часа

Коалиция ГЕРБ – СДС се регистрира за вота във Варна

ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни представители в 3 МИР -…

преди 6 часа