Категории: България

За намерения труп на жена, главния секретар на МВР обяви основната версия по която се работи за жестокото деяние (ВИДЕО)

Реклама

Няма подаден официален сигнал от младата жената към органите на МВР, като тя е споделяла опасенията си със своите близки. Това заяви на брифинг главният секретар на МВР Петър Тодоров. На 3 април е постъпил официален сигнал от нейни близки, че не са я виждали.

Няколко часа след това се задържа лицето, към което е имало подозрения. Проведени са множество издирвателни мероприятия, като за съжаление е намерен трупа на жената.  Към момента може да се каже, че те са били в близки отношения, като в резултат на това възникват противоречия, които водят то фаталния край.

„Започнала е активна работа на служителите на полицията и СДВР, буквално след няколко часа задържаме лицето, което имахме подозрения, за съжаление открихме трупа на жената. Те са имали близки отношения и основната версия е, че в резултат на тази връзка възниква противоречие, което е довело до убийството на жертвата“, допълни главният секретар на МВР.

Тялото на 32-годишна жена е намерено снощи в столицата. То е открито в багажник на автомобил. Задържан е мъж, с който тя е имала отношения преди време. Колата с убитата жена е намерена в автосервиз на приятел на задържания. По неофициална информация жената е изчезнала на 4 април, а нейна позната е подала сигнал в полицията.

Иван Демерджиев изказа своята благодарност към всички, които работят по случая. Той добави, че още преди изборите се е подготвяла среща с националния координатор по домашно насилие, защото този проблем видимо ескалира. “Към момента все още тече разследването,“ добави още той. Той коментира и темата, свързана със зачестилите последно време сигнали за бомба в редица училища у нас.

По публикацията работи: Велислава Велева

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Значителна ще бъде облачността по Черноморието днес

От НИМХ прогнозират, че днес по Черноморието облачността ще бъде значителна. Очаква се максималните температури…

преди 2 часа

ЦИК излезе с категорична позиция във връзка с твърдения за хартията за машинно гласуване

Според ЦИК подобни "неверни твърдения" целят да всеят недоверие в машинното гласуване.  От ЦИК са…

преди 15 часа

МОН с новина за деветокласниците: Обявиха важни дати

Министърът на образованието и науката проф. Галин Цоков обяви пред социалните партньори от Отрасловия съвет…

преди 16 часа

Служебният министър на иновациите и растежа във Варна: Спекулация е, че хартията на БНБ не отговаря на стандарта на вносителя на машините

Днес служебният министър на иновациите и растежа Росен Карадимов, който е координатор за материално-техническо обезпечаване…

преди 16 часа

Война за паркоместа в столицата: Мъж е пребит от свой съсед

Свадата, прераснала във физическа саморазправа, се е разиграла в софийския квартал „Овча Купел”. Потърпевшият е…

преди 17 часа

Заради вятърните електроцентрали: Кметът на Добричка община поиска среща с Главчев за свикване на местен референдум

Според кмета на Добричка община Соня Георгиева се прави опит да се ограничи правото на…

преди 17 часа