in

Информация от ОП “Тасруд“ Варна относно промяна в движението на автобусите от и към кв. Виница

Снимка: БНР

Във връзка с започнатите строително-ремонтни дейности на бул. „Цар Борис III” – от бул. „Осми Приморски полк“ до кв. „Виница“, се наблюдават промени в автомобилните потоци от и към кв. „Виница“.

По тази причина и след наблюдения, извършени от дежурните екипи на ОП ТАСРУД, са направени оптимизации на няколко светофарни уредби, съобщават от общинското предприятие.

На светлинно регулираното кръстовище на бул. „Княз Борис I“ и ул. „Янаки Богданов“ ( „Горчивата чешма“) е увеличено до 65 секунди времето на зеления сигнал за превозните средства от Варна към КК „Златни пясъци“ и от КК „Златни пясъци“ към Варна.
На светлинно регулираното кръстовище на бул. „Цар Борис III“ и ул. „Св. Св. Константин и Елена“ в кв. „Виница“ в сутрешните пикови часове са зададени времена за движещите се по бул. „Цар Борис III“ – 40 секунди, и ул. „Св. Св. Константин и Елена“ – 20 секунди.

В следобедните пикови часове за движещите се по бул. „Цар Борис III“ е зададено време от 15 секунди, а за движещите се по ул. „Св. Св. Константин и Елена“ е зададено време от 40 секунди. Дежурните екипи на ОП ТАСРУД продължават да следят ситуацията през изброените светлинно регулирани кръстовища и при необходимост ще коригират посочените времена, посочват от ТАСРУД.

По публикацията работи: Велислава Велева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/